داستان تعاملی چیه؟

داستان تعاملی، یا کتاب داستان تعاملی، یک قالب رسانه‌ای جدید است که تولید آن از سال ۲۰۰۷ با تولید اولین تلفن همراه هوشمند آغاز شده…

مراحل ساخت

قدم اول: داستان

نوشتن داستان برای کودکان، مراحلی دارد که حذف هر کدام از آن‌ها به اثر نهایی ضربه خواهد زد. در این بخش با گام‌هایی که یک نویسنده‌ برای نوشتن داستان کودک برمی‌دارد،  آشنا می‌شوید: ازانتخاب موضوع و ایده‌یابی گرفته تا فضاسازی، دیالوگ‌نویسی و بازنویسی و ارائه‌ی نهایی.

قدم دوم: تصویری سازی

تصویرسازی برای کتاب‌های کودک، مرحله‌ای اساسی از تولید اثر است. چون بچه‌ها پیش از آن که نوشته را بخوانند یا بشنوند، تصویر را می‌بینند. در این بخش یاد می‌گیرید چه‌طور داستانتان را تصویرسازی کنید تا هم برای بچه‌ها جذاب باشد و آن‌ها را پای خواندن یا شنیدن داستان بنشاند و هم به فهمیدن بهتر داستان کمک کند.

قدم سوم: گویندگی و جلوه های شنیداری

مهم‌ترین تفاوت کتاب داستان تعاملی با کتاب داستان مکتوب و چاپ‌شده، ویژگی شنیداری آن است. در این قالب رسانه‌ای، داستان را برای بچه‌های می‌خوانیم و جلوه‌های شنیداری و موسیقی متن به آن اضافه می‌کنیم. در این بخش، علاوه بر آموزش مختصر گویندگی و صداگذاری، با منابع و نرم‌افزارهای مناسب برای این کار آشنا می‌شوید.

قدم چهارم: ساخت اپ

قدم چهارم و آخر در ساخت نرم افزار داستان تعاملی کار با سامانه خوشه پلاس است. در این سامانه مطابق با آموزش های ارائه شده تصاویری که نقاشی کردین و یا طراحی کردین به همراه صدا هایی که ضبط کردین رو به سامانه میدین و خروجی apk میگیرین. به همین سادگی….
فقط یادتان باشه باید به ازای هر عکس یک صدا هم به سامانه بدین

آموزش‌ها

بخش اول: نصب خوشه
بخش دوم: ثبت نام در خوشه
بخش سوم: ضبط صدا با گوشی
بخش چهارم: ضبط صدا با کامپیوتر
بخش پنجم: آموزش مقدماتی سامانه
بخش ششم: آموزش پیشرفته سامانه
بخش هفتم: تنظیمات خوشه
بخش هشتم: درخواست نسخه موبایل
شتاب «شبکه توسعه دهندگان اپلیکیشن و بازی»