داستان تعاملی، یا کتاب داستان تعاملی، یک قالب رسانهای جدید است که تولید آن از سال ۲۰۰۷ با تولید اولین تلفن همراه هوشمند آغاز شده…
نوشتن داستان برای کودکان، مراحلی دارد که حذف هر کدام از آنها به اثر نهایی ضربه خواهد زد. در این بخش با گامهایی که یک نویسنده برای نوشتن داستان کودک برمیدارد، آشنا میشوید: ازانتخاب موضوع و ایدهیابی گرفته تا فضاسازی، دیالوگنویسی و بازنویسی و ارائهی نهایی.
تصویرسازی برای کتابهای کودک، مرحلهای اساسی از تولید اثر است. چون بچهها پیش از آن که نوشته را بخوانند یا بشنوند، تصویر را میبینند. در این بخش یاد میگیرید چهطور داستانتان را تصویرسازی کنید تا هم برای بچهها جذاب باشد و آنها را پای خواندن یا شنیدن داستان بنشاند و هم به فهمیدن بهتر داستان کمک کند.
مهمترین تفاوت کتاب داستان تعاملی با کتاب داستان مکتوب و چاپشده، ویژگی شنیداری آن است. در این قالب رسانهای، داستان را برای بچههای میخوانیم و جلوههای شنیداری و موسیقی متن به آن اضافه میکنیم. در این بخش، علاوه بر آموزش مختصر گویندگی و صداگذاری، با منابع و نرمافزارهای مناسب برای این کار آشنا میشوید.
قدم چهارم و آخر در ساخت نرم افزار داستان تعاملی کار با سامانه خوشه پلاس است. در این سامانه مطابق با آموزش های ارائه شده تصاویری که نقاشی کردین و یا طراحی کردین به همراه صدا هایی که ضبط کردین رو به سامانه میدین و خروجی apk میگیرین. به همین سادگی….
فقط یادتان باشه باید به ازای هر عکس یک صدا هم به سامانه بدین